LED аварийна сигнална лампа Osram LEDguardian® Road Flare LEDSL102 1W 9V

 • Марка: OSRAM
 • Кат. номер: 4062172184359
44,30 лв. 34,11 лв.

LED аварийна сигнална лампа Osram LEDguardian® Road Flare, LEDSL102, 1W, 9V

Кат.номер: LEDSL102 Баркод: 4062172184359

Този продукт се използва за Аварийна лампа LED LEDguardian®

 • Светлината е безопасност! Бъдете подготвени - с предупредителни, аварийни светлини OSRAM LEDguardian.

  OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 е светодиодна предупредителна лампа, одобрена съгласно разпоредбите на V16. Жълто-оранжевата предупредителна светлинна функция на OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 се върти на 360 градуса и се вижда от голямо разстояние.

  При извънредна ситуация може да предостави решаваща информация за опасна ситуация на пътя. За разлика от предупредителния триъгълник, той насочва вниманието на останалите участници в движението, като активно мига, различавайки се от простото отражение на предупредителния триъгълник.

  С 12 дълготрайни светодиода и висока мощност до 140lm и 2000K, можете да привличате внимание денем и нощем, и като превантивна мярка да информирате и другите участници в движението за опасна ситуация, като например аварийно превозно средство в движението.

  Компактният дизайн ви позволява да съхранявате лампа лесно в автомобила, а магнитната функция позволява бързото и лесно прикрепване директно към покрива на автомобила. Допълнително предимство е, че OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 може да се използва незабавно благодарение на батерията, включена в комплекта.

  LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 е тестван и валидиран в сертифицирана лаборатория за симулация на околната среда по DIN EN ISO / IEC 17025 за екстремни външни влияния по отношение на вода, прах, топлина и студ.

  С клас на защита IP IP54OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 е нечувствителен към вода, прах и удари.

     360° rotating warning light  Magnetic mounting

  OSRAM е водещ световен производител на автомобилни лампи. С приблизително 110 годишната си история, марката е технологичен лидер в производството на осветителни тела и системи. Всичко започва в Берлин през 1906г., когато официално е регистрирана марката OSRAM. Оттогава OSRAM не спира да еволюира. През годините тя прави преход от конвенционални към газоразрядни лампи и от LED технология към лазерна. Компанията печели множество награди и отличия за иновативност и качество на своите продукти. През март 2015г. OSRAM подлага своите LED технологии на сериозни тестове за качество, като избира за целта водещият експерт DEKRA.

 • Гаранция: 2 год.

марка:

Характеристики
Серия
LEDguardian
Модел
Road Flare
Вид
Аварийна лампа
Гаранция
24 месеца

Подобни продукти